menu

Diensten

Actitec gebruikt de kennis en ervaring met de verpakkingsindustrie niet alleen voor het uitvoeren van service en onderhoud. We zetten dit ook in voor machine-engineering en procesoptimalisatie. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor het verhuizen van verpakkingsmachines en productielijnen.

Uw servicepartner
voor verpakkingsmachines

Ons bedrijf is ontstaan door het bundelen van de kennis en ervaring met verpakkingstechniek van twee techneuten. Nog altijd is onze core business het verlenen van service en onderhoud aan verpakkingsmachines.

Naast het opvolgen van storingen en inplannen van preventief onderhoud zijn we ook actief in het engineeren van machines. Onze engineeringsafdeling beschikt over royale ervaring en moderne hard- en software, om nieuwe (verpakkings-)machines of delen ervan te ontwikkelen en te verbeteren.

Interne logistiek is een dynamisch proces dus zullen er altijd wijzigingen nodig zijn in de opstelling van productielijnen. Onze monteurs zijn ervaren in (ver)plaatsen van machines en complete productielijnen.

Fabrikanten

We zijn dagelijks actief in het onderhouden, repareren en optimaliseren van machines van de onder andere de onderstaande fabrikanten.

Werkt u met een verpakkingsmachine van een andere fabrikant? Ook dan kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud en optimalisatie. Neem contact met ons op om uw actuele situatie te bespreken.

Waar kunnen
we u mee helpen?