menu

Storing/planning: 0113-288 341
service@actitec.nl

Machines worden steeds complexer. De besturing is in toenemende mate het hart van de machine. Actitec werkt steeds aan het in stand  houden en verbeteren van besturingen.

Uw wat oudere machine is nog goed bruikbaar maar de besturing heeft het begeven? Vaak kunnen we met alternatieve componenten en maatwerk software uw machine weer op gang brengen.


Lees meer

Machine besturing
het brein voor een optimaal proces

Onze ervaring met besturingen voor verpakkingsmachines geeft mogelijkheden om verbeteringen door te voeren. Door de besturing te optimaliseren kan het hele verpakkingsproces beter functioneren.

Onze opdrachtgevers werken dagelijks met de verpakkingsmachines. Zaken die hen niet meer opvallen, worden door onze mensen gezien. Met de juiste besturing kunnen verkeerde bewegingen, wachttijden en foute afstellingen worden voorkomen.

Omdat de technieken steeds vernieuwen, zijn voor bestaande machines niet altijd meer nieuwe besturingscomponenten beschikbaar. Wij kunnen veelal de machinebesturing updaten met nieuwe componenten en maatwerk software. Op deze manier kunt u de levensduur van uw machine met jaren verlengen.


Meer besturingen

Actitec Machine optimalisatie

Besturingen

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal oplossingen bedacht voor diverse besturingen. Eigenlijk is er voor iedere situatie wel een oplossing mogelijk. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Besturing cup-feeder machine

Machine om stapeltjes koffiecups horizontaal te brengen en exact op de juiste steek in te voegen in een horizontale flowpacker…

Meer informatie

Clipper sturing (vervanging)

Netclippers kom je overal bij AGF bedrijven tegen. Vaak met de bekende C-MST10 toetsenbordjes. In geval deze stuk gaat, hebben we een plug-and-play vervangende oplossing met onze standaard Clippersturing.

Meer informatie

Waar kunnen
we u mee helpen?


E-mailen


Bellen


Storing melden