menu

Machine verhuizing

Een machine verhuizing vergt meer dan de machine zomaar oppakken en ergens anders neerzetten. Actitec kent de productielijnen, maar ook de logistieke processen, zodat een verhuizing efficiënt verloopt.

Meer dan een machine verhuizing

Productieprocessen zijn dynamisch, dit heeft ook effect op de logistieke structuur in een bedrijf. Soms moeten machines verplaatst worden om zo een beter gestroomlijnd proces te creëren. Of het bedrijf groeit uit zijn jasje en betrekt een groter pand.

Machines maken meestal onderdeel uit van een grotere machinelijn die samen het proces vormen. Daarom is het geen kwestie van een machine zomaar oppakken en ergens anders weer neerzetten. Door de royale kennis en ervaring van productieprocessen kan Actitec hier een belangrijke rol spelen. Een machine verhuizing of zelfs een hele productielijn doen we niet zomaar.

We maken samen met de klant een gedegen plan van aanpak. Indien gewenst inclusief een 3d visualisatie van uw verpakkingslijnen in de nieuwe situatie. Daarbij kijken we ook naar de interne logistiek, de technische mogelijkheden en de tijdsplanning van een productieafdeling.

Staat u ook voor een logistieke uitdaging met machine verhuizingen? Neem dan contact met ons op.

Actitec – Machine verhuizing:

  • Starten met een grondige analyse van de situatie
  • We kijken ook naar logistiek, technische mogelijkheden en planning
  • Opstellen van de machines in 3d visualisatie in de nieuwe situatie
  • In overleg stellen we een raming van de kosten op of geven een vaste prijs-offerte
  • Wij organiseren alle benodigde mensen, middelen en transport
  • Opleveren tot en met verankeren en opnieuw in bedrijf stellen
  • Doorlooptijd en efficiency van de verhuizing zijn belangrijke aandachtspunten
  • Eventuele nazorg na de verhuizing

 

Fabrikanten

We hebben ruime ervaring met verhuizingen van machines van onder andere de fabrikanten Manter, Affeldt, C-Pack, Ilapak, Teco, Sacmi, Pronova, Betti, Sotemapack, Pro-Pak, Eqraft, Verbruggen, Symach en vele andere.

Werkt u met een verpakkingsmachine van een andere fabrikant? Ook dan kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud en optimalisatie. Neem contact met ons op om uw actuele situatie te bespreken.

Waar kunnen
we u mee helpen?