menu

Verpakkingstechniek

Actitec en verpakkingstechniek gaan hand in hand. We onderhouden, repareren, optimaliseren en ontwikkelen verpakkingsmachines.

De juiste oplossing
voor iedere verpakking

Onze ervaring met verpakkingstechniek maakt ons een vakkundige servicepartner op het gebied van verpakkingsmachines. We verzorgen dan ook service, onderhoud, storingsopvolging en onderdelen voor flowpackers, wegers, clippers, verpakkers, zakkensluiters en paprika systemen. Hiermee zorgen we voor continuïteit in het productieproces van de klant.

Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande verpakkingsmachines. Hiermee helpen we de verpakker aan het hoogst haalbare niveau van efficiënt en kostenbewust produceren.

Vanuit de vraag uit de markt, gebundeld met onze kennis, hebben we label- en folieprinters ontwikkeld. Leverbaar in combinatie met een etiketteersysteem. Naast de standaard printers leveren we ook maatwerk oplossingen voor printen en labelen (print&apply).

Fabrikanten

We zijn dagelijks actief in het onderhouden, repareren en optimaliseren van machines van de onder andere de onderstaande fabrikanten.

Werkt u met een verpakkingsmachine van een andere fabrikant? Ook dan kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud en optimalisatie. Neem contact met ons op om uw actuele situatie te bespreken.

Waar kunnen
we u mee helpen?