menu

Kanban 2-sporen magazijn systeem

Dit 2-sporen magazijn systeem zorgt dat een verpakkingsmedewerker steeds een krant met artikelen binnen handbereik heeft. Lege kratten worden door het systeem weer afgevoerd.

Kanban 2-sporen magazijn systeem

Een combinatie pakket met meerdere soorten artikelen wordt veelvuldig handmatig gevuld. Het Kanban 2-sporen magazijn systeem is zo ontworpen dat de verpakkingsmedewerker steeds een krat of doos met artikelen binnen handbereik heeft. De krat met artikelen wordt schuin voor de medewerker gepositioneerd. Als de krat leeg is kan deze met één druk op de knop worden afgevoerd en wordt de nieuwe volle krat weer voor de medewerker geplaatst. Door de schuine positie kunnen artikelen eenvoudig worden uitgehaald en de medewerker hoeft met dit systeem geen zware kratten of dozen te dragen. Bovendien werkt het heel efficiënt als de medewerker zich niet druk hoeft te maken over de aanvoer van volle kratten en het afvoeren van de lege kratten.

Wilt u ook een efficiënter en meer ergonomisch verpakkingsproces? Vraag dan bij ons een 2-sporen magazijn systeem op maat aan.

Meer informatie
of een offerte?