menu

PC productiecockpit

De PC productiecockpit is een unit gemaakt voor het ergonomische en efficiënt werken in een productieomgeving. De cockpit is volledig naar wens samen te stellen.

PC productiecockpit

Een PC productiecockpit is een rvs lessenaar met twee pc’s en andere handige zaken waarmee er in een productieomgeving ergonomische en efficiënt kan worden gewerkt. De unit kan volledig naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan gereedschaprek, laden voor diverse benodigdheden, ruimte voor productieorders, houders voor afvalzakken en ruimte voor een labelprinter. Kortom de productiecockpit is een ideaal middel om centraal in de productie alle benodigdheden binnen handbereik te hebben. Hiermee kunnen de productiemedewerkers en kwaliteitscontroleurs dichtbij het proces hun werk doen, de benodigde gegevens inzien en middelen opslaan. Hiermee bespaart u op kostbare arbeidstijd, maar worden ook veel productiefouten voorkomen omdat het juiste middel/gereedschap direct bij de hand is.

Wilt u ook een efficiënte en ergonomische werkplek voor uw medewerkers? Vraag dan bij ons een PC productiecockpit op maat aan.

Meer informatie
of een offerte?