menu

Machines

Actitec levert een breed scala aan standaard machines voor de verpakkingsindustrie. Vanuit het complete productieproces ontwikkelen we maatwerkoplossingen, print- en labelsystemen, vulmachines, product handling systemen en intern-logistiek oplossingen.

De juiste machine
in het verpakkingsproces

Het verpakken van een product is vaak een complex proces. Daarbij zijn continuïteit en efficiency de belangrijkste factoren die het succes bepalen. Actitec heeft in de afgelopen decennia een groot aantal processen geoptimaliseerd. Door applicaties toe te voegen aan een proces, maar ook door het installeren van een nieuwe machine in de productielijn.

We leveren daarom print- en labelsystemen, vulmachines, maar ook besturingen en product handling systemen voor bestaande productielijnen, maar ook stand-alone.

Vanuit ons uitgebreide netwerk komen geregeld gebruikte machines vrij. Deze worden door ons gereviseerd en geoptimaliseerd voor een tweede leven in een ander bedrijf.

Fabrikanten

We zijn dagelijks actief in het onderhouden, repareren en optimaliseren van machines van de onder andere de onderstaande fabrikanten.

Werkt u met een verpakkingsmachine van een andere fabrikant? Ook dan kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud en optimalisatie. Neem contact met ons op om uw actuele situatie te bespreken.

Waar kunnen
we u mee helpen?